ALOE VERA&ENZYMES BY AVITA PREMIUM.RO

Buna sa va fie inima dragii mei,ce faceti?Bine sanatosi?Sper ca da..pentru ca am o supriza pentru voi si va dau informatii utile entru sanatatea voastra digestiva cu ajutorul produsului:ALOE VERA&ENZYMES by /www.avitapremium.ro..Este un supliment nutritiv cu conţinut de componente vegetale şi enzime, pentru protejarea digestie,are un pret bun si o cantitate de 60 tablete care va ajung o luna intreaga!Profitabil,nu?

Modul de viaţă grăbit, dar şi alegerea hranei greu digerabile, duce la creşterea tulburărilor digestive a populaţiei de azi. Tulburările se manifestă prin problemele digestive, senzaţia de presiune, balonare după masă şi digestia înceată. Un ajutor adecvat poate fi suplimentul nutritiv ALOE VERA & ENZYMES.
Este alcătuit dintr-un complex de enzime care produc unele specii de ciuperci şi care sunt capabile să digere aproape toate substanţele nutritive, inclusiv celuloza. Ele suplimentează activitatea enzimatică a organismului şi protejează pancreasul. Pulberea din Aloe vera barbadensis, care este un component eficient al produsului nu numai că completează enzimele menţionate dar de asemenea oferă corpului saponine, substanţe minerale, antioxidanţi şi 20 de aminoacizi. În plus, conţine acid salicilic la fel ca ghimbirul, (zingiber officinale), care se metabolizează în salicilat care atenuează digestia dureroasă. Ghimbirul de asemenea ameliorează senzaţia de sfârşeală la stomac.
Doza recomandată:1 – 2 comprimate pe zi, comprimatul se mestecă, respectiv se poate înghiţi cu apă, se administrează mai ales după masa principală.Deja m am decis sa l cumpar si va dau pareri despre el cand il voi termina.Din cate vad abunda cu substante naturale,fara chimicale sau alte prostii care fac mai mult au decat bine:)Eu una ador ALOE VERA,o consider o planta miraculoasa si buna pentru multe boli:).Multa sanatate!Va pupacesc!!!ALOE VERA & ENZYMES

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s