Review fard pentru ochi si ruj gama LUXE by Avon
   Gama LUXE by Avon este promovata de indragita cantareata Loredana Groza, si am avut sansa sa am 2 dintre aceste produse. Este vorba despre fardul pentru ochi, format din 5 superbe nuante si rujul Luxe nuanta Pink Satine.


Fardul vine intr- o frumoasa si pretioasa cutie aurie, insotit de aplicator si oglinda. Este practic, culorile sunt foarte pigmentate si rezista destul de mult si fara primer. Un minus ar fi faptul ca nu se aplica comod,culorile sunt usor prafoase.Nuanta fardului este BLACK TIE,culorile sunt cele din poze: alb sidefat, roz sidefat, gri inchis sidefat, maro mediu sidefat si gri maroniu, cu reflexe, tot sidefat. Este potrivit unor nuante de ochi caprui si caprui-verzi. Pretul este undeva in jur de 45 ron.L-as recumpara daca nuantele ar fi mai cremoase.Rujul este un roz dragut, se vede discret si hidrateaza bine buzele. Ambalajul sau este tot unul auriu, pretios, foarte elegant. Rezista ceva timp, insa nu foarte mult. Raman vizibile mai mult particulele sidefate pe buze.Un minus este ca simt o senzatie de nisip dupa ce-l folosesc, probabil compozitia este de vina. Pretul este de aproxiamativ 27 ron. L-as recumpara daca nu as gasi ceva mai bun.


Rujul este produs in Polonia, iar fardul in..China!!!Daaa..ciudat.Sunt niste produse bune..dar cand citesc sigla LUXE ma gandesc la ceva mult mai calitativ, persistent si performant. Voi ati folosit vreun produs din gama LUXE by Avon?

Hugs!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s