Un avantaj pentru masina ta

             
Sigur si tu ai o masina si cunosti tot ceea ce presupune aceasta:asigurari,ITP si altele… Acum poți verifica de pe telefon locația și starea ei, oriunde te-ai afla, deoarece s-a lansat SevenDrive. Dispozitivul se conectează la calculatorul de bord al mașinii, iar aplicația de pe telefon o ajută să-ți comunice starea, nevoile și locația ei. Sevendrive  aduce împreună cele două lucruri indispensabile pentru tine: mașina și telefonul smart. Niciodată nu a fost atât de simplu să comunici cu mașina ta! Este singurul pachet din Romania care te ajuta sa comunici foarte eficient si simplu cu masina ta! Eu l-am ales  pentru localizarea GPS.Oriunde te afli, acasă, la birou, în vacanță, poți verifica de pe telefonul smart, locația și starea mașinii tale. Chiar dacă este în mișcare, staționare, parcată sau tractată, vei ști poziția exactă a acesteia. Pentru mentenanta;Mașina are multe nevoi și nu le poți cuprinde pe toate.Acum, îți va aminti când expiră polița RCA, CASCO, ITP, Rovinieta sau când va trebui să efectuezi următoarea revizie.Si nu in ultimul rand pentru optiunea:Trimite locatia-Poți să trimiți locația ta exactă prin SMSE-mail FacebookTwitter.Astfel, linkul de localizare va face cunoscut locul în care ești și pentru prietenii tăi.

Este ceva relativ nou,simplu si extrem de util!Familia mea abia asteapta sa testeze toate optiunile,voi nu?Aici gasiti mai multe detalii.


Hugs 😉

2 gânduri despre ”Un avantaj pentru masina ta

  1. Mihai Motrescu zice:

    mie cred ca mi-ar trebui. nu odata m-am trezit ca mi-a expirat rovinieta si am circulat fara…chiar ma mir ca nu mi-a venit vre-o amenda, dar m-am stresat din cauza asta..plus faza cu consumul mediu. am zile cand conduc mai sportiv si zile cand merg mai lent, chiar as fi curios sa vad diferenta de consum

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s