Cum sa te reinventezi ca antreprenor?
  In prezent, internetul este unul dintre cele mai importante instrumente folosite pentru promovarea si lansarea unor afaceri. Toata lumea incearca sa castige trafic, publicitate sau alte beneficii financiare prin intermediul online. Pentru a reusi sa ai insa o afacere de succes in mediul online trebuie sa ai in vedere anumite lucruri. Iata cum poti redeveni un antreprenor de succes pe internet in numai 4 pasi simpli:


1. Fa un plan de afaceri concret

La fel ca in afacerile traditionale, si companiile online trebuie sa puna mai intai la punct in plan de afaceri bine gandit, care le va ajuta sa atraga capital. Pentru acest lucru ai nevoie de un lider de ghidare in initierea si dezvoltarea afacerii, care sa prezinte compania lumii exterioare.

De asemenea, un plan de afaceri complet si concret te va ajuta sa gasesti mult mai usor investitori, deoarece cu ajutorul acestuia le poti prezenta deja ideea si potentialul viitoarei afaceri.


2. Completeaza-ti site-ul cu toate instrumentele necesare

Unul dintre aspectele-cheie care te pot ajuta sa devii un antreprenor de sucees in mediul online este acela de a te folosi pe site-ul tau de toate instrumentele necesare unei pagini web. Adauga pe site-ul tau un cos de cumparaturi, publicitate si descrieri ale produselor pe care le vinzi.
Astfel, clientii se vor implica in afacerea ta si vor face tranzactii cu usurinta si convenabil.


3. Foloseste-te de o publicitate adecvata

Publicitatea este cheia succesului intr-o afacere. Profita sa iti faci publicitate prin cele mai simple si ieftine moduri. Foloseste-te de YouTube sau de alte site-uri care iti ofera posibilitatea de a face publicitate accesibila si foarte creativa.

De asemenea, este important sa te folosesti si de publicitatea traditionala, fizica. Lipeste afise in diverse zone ale orasului, deoarece nu toata lumea petrece foarte mult timp pe internet, iar multe persoane nici nu au acces la acest instrument.


4. Controleaza costurile

Un antreprenor de succes se gandeste intotdeauna la partea financiara a afacerii si incearca sa aduca venituri care sa depaseasca cu mult cheltuielile pe care le are de facut. La inceput nu investi foarte mult in afacere si cauta cele ma ieftine metode pentru a-ti lansa proiectul.

 Mai vreau sa va spun ca in perioada 14 – 20 septembrie, la Pensiunea Speranţa din Predeal, se va organiza şcoala de antreprenoriat Start Me Up ,va invit sa participati si voi!  Hugs!

Un gând despre ”Cum sa te reinventezi ca antreprenor?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s