Hai in vacanță alături de TotalMag.ro !

mag

munte

  

  Știu ca iubiti vacanta la munte,dar cati dintre noi au curajul sa mearga cu CORTUL? Câţi dintre noi se eliberează cu adevărat de stresul zilnic şi se deconectează de la lucrurile care ne consumă 80% din timpul nostru liber?  Cum plănuieşti vacanța de vară la munte atunci când vrei să fii eficientă?Pare cam greu…ce-i drept.A merge la munte cu cortul este superb, însă când iei în considerare plenitudinea de echipamente de pe piaţă, există posibilitatea să cari după tine pe munte echivalentul unei mici fortăreţe. Unde e distracţia în a căra atâtea lucruri inutile?Mersul cu cortul e atât despre o stare de spirit cât şi despre echipament. Să-ţi acorzi spaţiul necesar pentru a te bucura de frumuseţea naturii este cel mai eliberator aspect al acestei experienţe. Hai să le arătăm celor care se încarcă cu de toate şi celor care-şi iau cu ei toate gadget-urile cum se merge cu cortul!

1) ÎMBĂRBĂTEAZĂ-TE ŞI ADAPTEAZĂ-TE LA CEEA CE ÎŢI OFERĂ NATURA

Totul ţine de a evita lucrurile inutile. Nu fii o femeie care cumpără echipament pentru o armată. Îţi vei face din experienţa aceasta un talmeş-balmeş, din cauza deciziilor pe care trebuie să le iei de la bun început. Când eşti în natură, dacă aplici principiul mai puţin e mai mult, vei găsi flexibilitate şi practicalitate.

 2) NUMAI UN RUCSAC MIC SPRE MEDIU PENTRU FIECARE

Cu cât mai puţine bagaje, cu atât mai puţine lucruri a căror grijă să ai. În acel rucsac va trebui să îndeşi tot: haine, papuci, obiecte de igienă personală şi articole de divertisment. Propune provocarea şi anunţă-ţi grupul vesel că spaţiul este limitat. Ai drept de veto asupra rucsacelor mari!

O regulă de baza pentru a îi proteja pe cei zeloşi: Dacă nu pot ţine în spate rucsacul pentru mai mult de 5 minute fără să dorească să-l pună jos, trebuie ori să îl lase acasă, ori să îl facă mai uşor.

3) CREEAZĂ O LISTĂ CU CE AI NEVOIE PENTRU ACEASTĂ AVENTURĂ

Pentru a supravieţui comfortabil pentru câteva zile, lucrurile de bază de care ai nevoie includ:

•Unul, două sau mai multe corturi, în funcţie de grup. Ia atâtea corturi câţi oameni sunteţi, altfel, inchiriaţi o cabană şi evitaţi campingul de tot.

•Un sac de dormit pentru fiecare. Dacă vă stiţi cu o toleranţă scăzută la frig, luaţi un sac de dormit călduros sau o pătură termică (Mylar).

•Haine: Pregătiţi-vă să purtaţi hainele în straturi. Şi de mai multe ori la rând.

•Echipament de gătit, însă limitaţi-vă la lucrurile de bază. Faceţi un foc de tabără(nu uitaţi chibriturile) şi luaţi o toporişcă pentru a despica lemn.

•Iluminat: O lanternă sau o frontală de persoană e arhisuficient. Nu va veţi pierde, atât timp cât nu uitaţi să cumpăraţi şi baterii de rezervă.

•Alte lucruri de bază: Loţiuni/spay anti-insecte, hârtie igienică, funie, saci de menaj, medicamente esenţiale, o trusă mică de cusut, trusă de prim ajutor, cremă anti-solară şi o plasă anti-ţânţari în cazul în care e nevoie.

4) CREEAZĂ O LISTĂ CU CE NU AI NEVOIE

Multe zone de camping din ţară şi din străinătate au mese şi scaune, iar natura oferă butuci, pietre şi altele pe care le poţi folosi daca îţi foloseşti puţin imaginaţia. Lasa-te în voia naturii şi vei avea o experienţă de neuitat!

5) REDUCEŢI NECESITĂŢILE DE TOALETĂ

Serios, nu lua decât periuţa şi pasta de dinţi, un săpun, o sticlă mică de şampon şi un deodorant. Aţa dentară e foarte utilă, atât pentru dinţi cât şi pentru lucruri care au nevoie să fie legate.

 Și pentru ca vreau sa va ușurez sarcina de a tot căuta pe internet oferte,vă arăt un site cu promotii mai mult decat tentante,va invit cu drag pe site-ul TotalMag.ro sa va alegeți exact ce vă trebuie pentru o vacanță perfectă la munte!Aici găsiți absolut orice,începand de la busole,articole pentru camping,binocluri,cosmetice,detectoare,corturi,haine,genti,incăltaminte,hrană deshidratată,lanterne,scule,stații meteo ,telemetre si pana la telefoane mobile ATEX!Intrați si veți ramane surprinsi de gama variată de produse,dar mai ales de preturile mici!

 Ţii minte când cea mai mare problemă era cum plănuieşti vacanţa de vară la munte? Acum a e simplu,te ajută TotalMag.ro!Simplu si extrem de eficient.. in plus,dupa ce am rezolvat problema exhipamentului,cea mai bună metodă să-ţi ridici spiritele după o zi lungă la birou este să te imaginezi deja in mijlocul pădurii,la aer curat si verdeață!. E la fel ca aromaterapia, numai că miroase a natură.a frumos.. Casa ta va mirosi ca tabăra din mijlocul naturii, aceea la care încă visezi să te reîntorci.

 Pupici!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s