Lenjerii Pat Outlet si campania “Summer Black Week”

250x250-blogawards

   Cred ca multe persoane neglijeaza importanta unei lenjerii de pat in amenajarea dormitorului si aspectul total al acestuia. Desi un loc intim, rezervat mai mult propriei persoane, decorul din aceasta camera pe care adeseori o neglijam, insa are o importanta foarte mare in ceea ce priveste echilibrul psihicului nostru si in care ne petrecem aproximativ o jumatate din viata, ar trebui sa fie unul atent studiat, tocmai pentru ponderea pe care o aduce in ceea ce priveste relaxarea si calmul nostru de peste zi.De la culorile de pe pereti si pana la aranjamentul mobilei sau chiar si lenjeria de pat, fiecare detaliu din dormitor conteaza, putandu-ne imbunatati sau scadea calitatea vietii, in functie de modul cum stim sa le aranjam. Dovada a acestui lucru este un capitol al unei stiinte renumite a echilibrului- Feng Shui, care, daca regulile sale sunt urmate, promite crearea unui loc in care odihna va fi intr-adevar linistitoare, iar timpul petrecut va fi unul placut si relaxant. O parte specifica a Feng Shui-ului in dormitor o reprezinta insasi lenjeria de pat, asupra careia aceasta antica stiinta insista foarte mult.

_vyrn_56112147245

 Poate ati experimentat momentul in care, stand sub o pilotă ce va amintea de culoarea sau mirosul celei din casa copilariei, v-ati simtit instant mai relaxat si ati adormit imediat. Sau, poate, va aduceti aminte cat de linistit este somnul intr-o lenjerie de pat abia asternuta, mirosind a proaspat. Intr-un cuvant, felul cum miroase, cum se simte sau cum percepem lenjeria de pat ne poate influenta somnul – fapt ce se va reflecta in actiunile si emotiile noastre de a doua zi.In magazinul online Lenjerii de pat Outlet puteti gasi o gamă variata de produse,incepand de la lenjerii de Pucioasa,bumbac satinat sau pilote.De asemenea,este activa si campania Summer Black Week unde va puteti cumpăra lenjerii de pat in promotia 1+1 GRATIS!Foarte convenabil,nu credeti?

   In concluzie, importanta unei lenjerii de pat este una foarte mare si nu doar un simplu detaliu minor, cum am fi tentati sa credem la o prima vedere. Un somn bun, intr-un cadru placut si relaxant, este cel care ne va face sa ne trezim cu zambetul pe buze!Am preluat leapșa de la Violeta blog si va invit cu drag sa intrati pe site-ul cu lenjerii de pat,eu deja am pus ochii pe cateva lenjerii superbe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s