ROMANI CARE PARTICIPA LA JOCURILE PARALIMPICE DE LA RIO

banner

 A început numărătoarea inversă pentru startul Jocurilor Paralimpice de la Rio de Janeiro, din perioada 7 – 18 septembrie 2016. O echipă numeroasă va reprezenta România în lupta pentru medalii, sub susținerea Olympus, care s-a poziționat deja ca un partener de încredere al Comitetului Național Paralimpic.

 Sportul reprezintă un adevărat mod de viață, însă, pentru persoanele cu dizabilități, este o adevărată platformă pentru dobândirea deprinderilor de viață, oferindu-i atletului de elită motivație, stimă de sine, siguranță, recunoaștere socială, precum și încredere în deprinderile și abilitățile proprii. Sportul este mijlocul ideal de integrare în societate.

 La Jocurile Paralimpice de la Rio, se va lupta pentru câștigarea medaliilor cea mai numeroasă echipă din istoria Comitetului Național Paralimpic, care va intra în competiție la șapte categorii sportive. 11 atleți români ne vor reprezenta la categorii precum atletism, ciclism, judo pentru nevăzători, para-caiac, para-tir cu arcul, înot și tenis de masă.

 După rezultatele excepționale înregistrate de echipa paralimpică românească la Jocurile de la Londra din 2012, alături de CNP, “Susținem adevărații învingători”, pentru a-i ajuta să-și autodepășească limitele.

 Mi se pare un lucru demn de lauda sa fii campion chiar daca suferi de anumite dizabilitati.Poate e si mai greu si anevoios drumul parcus de acesti oameni puternici pentru a ajunge acolo sus,unde isi doresc cel mai mult.

 Le doresc multa bafta,putere de munca si sa nu uite ca noi suntem bucurosi ca ne reprezinta.Avem o gramada de valori,e timpul sa le apreciem mai mult la justa lor valoare.

 Olympus susține pentru a doua oară consecutiv sportivii care vor participa la Jocurile Paralimpice de la Rio și va direcționa către Comitetul Paralimpic 50 de bani pentru fiecare sticlă promoțională de lapte de consum Olympus cumpărată.Haideti sa-i incurajam si sa le tinem pumnii!Succes dragilor!

4 gânduri despre ”ROMANI CARE PARTICIPA LA JOCURILE PARALIMPICE DE LA RIO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s