Modulatorul FM-un gadget util in orice mașină

 

fm

 Zilele trecute vorbeam cu o prietena despre masini si despre gadgeturile fiecareia.Amandoua iubim muzica,dar din pacate,masinile noastre nu sunt dotate cu fel de fel de gadgeturi de ultima generatie.Ce solutii avem?Fie sa schimbam masinile,fie sa ne achizitionam un modulator FM simpatic si util.Prima solutie este costisitoare din cale afara,asa ca nu ne ramane decat sa cautam prin magazine modulatorul FM perfect nevoilor noastre de zi cu zi.

 Un modulator FM este de obicei folosit pentru a putea asculta in masina muzica de pe un card sau un stick USB, in conditiile in care masina nu este echipata cu un dispozitiv nativ de citire a acestora. Asadar, ai o masina cu radio casetofon dar vrei sa asculti MP3-uri de pe un stick, vei folosi un modulator FM. Treaba e destul de simpla.

 Avantajul acestui modulator fm consta in faptul ca nu ai nevoie de un radio performant pentru a te bucura de muzica preferata. Merge pe orice tip de radio, chiar si pe cele de pe vremea lui bunicul, cele cu casete audio si etc…Preturile sunt extrem de accesibile,oricine poate sa-si achizioneze un astfel de produs,indiferent de pretentii avute.

Aceasta este insa doar functia de baza a unui modulator FM, existand si modele mai avansate, care au functii in plus, precum:

  • ecran LCD monocrom sau color
  • telecomanda
  • Bluetooth
  • playlist-uri, redare Mp4, etc

 Depinde de gustul fiecaruia ce isi doreste sa detina in propria masina.Asadar, modulatorul FM este un dispozitiv util pentru cei care chiar au nevoie de asa ceva.Eu l-as folosi in principiu pentru flexibilitate, sa pot sa adaug in playlist orice piesa la orice ora, in plus se aude bine si sunetul pe un astfel de modulator FM.In concluzie,mai ,,rasfoim,, cateva pagini pe Google si ne vom comanda amandoua acelasi tip de modulator ,practic si rezistent in timp.Voi ati opta pentru un astfel de gadget?

 

Va pup!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s