Detoxifierea de vară a motorului mașinii tale cu Carbon Cleaner

clean

 Se stie ca detoxifierea poate reduce incidenta de aparitie a numeroase probleme de sanatate, cum ar fi oboseala cronica, imunitatea scazuta, alergiile, durerile de cap, scaderea capacitatii de concentrare sau mancarimile pielii. Dietele care contribuie la „curatarea” organismului nu includ decat mancare organica si apa minerala sau filtrata.Fiecare are nevoie macar o data pe an de o astfel de cura de detoxifiere?Dar oare ne-am gandit vreodata ca și masinile noastre ar avea nevoie de asa ceva?Suna ciudat,dar fiecare mașina care se respecta are nevoie de o ,,detoxifiere,, sigura,care s-o elibereze de elementele nocive,iar pe noi sa ne scuteasca de un consum inutil de combustibil.

 Un motor murdar, ca urmare a depunerilor de carbon este o ameninţare la performanţa vehiculului.Motoarele acumuleaza carbon din cauza condiţiilor moderne de trafic, de stop-and-go, precum şi limitele de viteză impuse, calitatea combustibilului.Aceste simptome se manifestă sub formă de supape saturate EGR, filtre DPF înfundate, şi turbocompresoare murdare.Cea mai eficienta cura de dezintoxicare pentru motor este oferită de Carbon Cleaner.Ce presupune mai exact acest proces?Carbon Cleaner foloseste cea mai recenta tehnologie in materie de hidrogen pentru a elimina depunerile de carbon din motorul tau, fara sa trebuiasca demontata nicio piesa si cu agent special de curatare. Practic, ii reda motorului tau respiratia si puterea pierdute pe parcurs.El  reduce semnificativ emisiile de CO2 si poate ajuta la obtinerea unor rezultate favorabile la testele ITP.Se folosesc electroliti pentru a crea hidrogen si oxygen si in agent de curatare, care sunt introduse prin admisia motorului si scoase prin sistemul de evacuare sub forma de gaz. Prin acest circuit, se elimina depunderile de carbon in exces, vinovate de performantele mai scazute ale motorului.Carbon Cleaner curata toate tipurile de motoare de la masini, motociclete si camioane, pana la autobuze si nave maritime. Chiar si motoare industriale sau generatoare de electricitate.

 Procesul este sigur si nu necesita demontarea niciunei componente sau folosirea produselor chimice care pot dauna motorului. Se recomanda folosirea Carbon Cleaner la fiecare revizie anuala, pentru a asigura performante maxime ale motorului.Depunerile de carbon sunt vinovate si de potentiale probleme costisitoare la anuminte componente ale motorului cum ar fi valve EGR, DPF, supape motor,  turbine, galerii de admisie sau injectoare. Toate aceste componente pot fi ajutate de Carbon Cleaner, daca problema este cauzata de depuneri.Adio,costuri inutile!Mașina ta iti va multumi pentru procesul de decarbonizare motor.Cu aceasta metoda sigura,va ajutati masina sa functioneze optim,in plus aveti grija si de buzunar.Voi ati auzit de Carbon Cleaner?

Un gând despre ”Detoxifierea de vară a motorului mașinii tale cu Carbon Cleaner

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s