Esti pregatit pentru o noua experienta ?Schimba-ti furnizorul de energie și gaz cu Restart Energy si vei avea numai de câștigat!

banner-campanie-becuri-eco4.jpg

 Știm cu toții că de la 1 iulie 2007, piața este deschisă pentru toți consumatorii, aceștia având libertatea de a alege un furnizor de gaze naturale dintre cei licențiați de Autoritatea de Reglementare și de a-și negocia direct clauzele și prețul pentru furnizarea gazelor naturale si a energiei electrice.Consumatorii casnici au acum posibilitatea de a alege și trebuie să își exercite acest drept pana la 1 Ianuarie 2020. Acum este momentul optim să faci schimbarea și să beneficiezi de prețurile competitive din piața concurențială, care te vor ajuta să ai un control asupra costului facturii tale de gaze naturale si energie electrica.

 Liberalizarea transformă procesul de schimbare a furnizorului de utilități într-unul extrem de simplu, transparent și fără costuri suplimentare.Schimbarea furnizorului?Da,este un demers simplu. Nu presupune costuri suplimentare și urmează o procedură simplă și transparentă de contractare. Procesul prin care se face  schimbarea furnizorului de energie si gaz este gratuit, conform Ordinului ANRE nr. 105/2014 și nu necesită nicio modificare a instalației electrice, sau a contorului, menținându-se continuitatea în alimentare fără întreruperea furnizării energiei electrice.

 Restart Energy ofera servicii adaptate stilului tău de viaţă, oferite de liderul în domeniul furnizării private de energie.Odată cu liberalizarea pieţei de energie, ai acces la variante personalizate de abonamente de energie electrică şi gaze, care îţi asigură nu doar un cost optim, dar şi siguranţă şi confort.Oferta furnizor de gaz si energie este deosebit de atractiva,alaturi de beneficii substantiale.

 Care sunt beneficiile acestei schimbari ?Destule,dupa cum veti vedea si singuri:

1. Preturi mai mici.

2. Instalatia de electricitate si gaz ramane aceeasi.

3. Schimbarea furnizorului este complet gratuita

4. Customer care cu multiple canale de contactare: TelVerde gratuit, Whatsapp, Facebook Messenger, Chat online si numere de urgenta disponibile 24h.

5. Nu te îngrijora de problemele la reteaua de distributie pentru ca ne poți suna 24h din 24 pentru a intermedia problema intre tine si firma de distributie.

6. Garantia de satisfactie este asigurata la Restart Energy: contractul tau de furnizare iti da libertatea de a te razgandi oricand, fara sa dai explicatii.

7. Servicii de asistentă la rețeaua de electricitate si gaz natural prin parteneri autorizati cu 25% reducere.

8. Partener Lyoness, primești Cashback si shopping points cu plata fiecarei facturi!

 In plus,este disponibila campania “EȘTI PREGĂTIT PENTRU O NOUĂ EXPERIENȚĂ DE FURNIZARE?” Toti utilizatorii care opteaza pentru schimbarea furnizorului de energie sau gaz in perioada acestei campanii primesc gratuit un set de 3 becuri cu LED si participă automat la tragerea la sorti pentru un telefon iPhone7.Inca un motiv de a ne schimba viata in mai bine,alaturi de facturi mai mici la gazele naturale si la energia electrică.

 

Vă pup!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s