Participă la Blogathon!Campionii Blogosferei sunt rasplatiti in Competitia Blogathon 2017

 

 winnnnn.jpg

 

  Ca in fiecare an particip alaturi de alti bloggeri la super campania Blogathon 2017!Oricine detine un blog poate sa se inscrie si sa castige o multime de premii extrem de tentante.Despre ce e vorba mai exact?E simplu.

 Orice blogger poate castiga premiile corespunzatoare campaniilor individuale din cadrul competitiei Blogathon 2017, indiferent de locul ocupat in Clasamentul Blogathon 2017. La Blogathon 2017 se realizeaza clasament pentru fiecare user, nu pe blog (un user poate participa cu mai multe bloguri).
Pentru a putea castiga unul dintre premiile garantate ale Campaniei Blogathon 2017 trebuie sa scrii cat mai repede un articol in care iti anunti participarea la Blogathon. Acest articol trebuie inscris in formularul din aceasta postare.
Daca te-ai inscris intr-o campanie individuala (lista campaniilor individuale este afisata mai jos) din cadrul Blogathon 2017, trebuie sa te inscrii cu un articol in care iti anunti participarea la Blogathon in formularul din aceasta postare, inainte de incheierea campaniei respective (de exemplu, inainte de incheierea campaniei SmartProtection) pentru a fi luat in considerare la jurizarea campaniei.

De exemplu, daca te inscrii la Campania SmartProtection (care se incheie pe 25 Septembrie, la ora 23:59) si nu ai scris inainte de incheierea acestei campanii articolul in care iti anunti participarea la Blogathon, nu poti castiga niciunul dintre premiile campaniei SmartProtection.

Campania SmartProtection se incheie pe 25 Septembrie, asa ca, pana pe 25 Septembrie, la ora 23:59, trebuie sa inscrii si un articol in formularul din acest articol, dedicat Campaniei Blogathon 2017.

Poti scrie un articol foarte simplu, de pana in 100 de cuvinte, de tipul:
“Va invit la Blogathon 2017, o competitie foarte interesanta pentru bloggeri. Participati si castigati premii tentante.”

Poti participa cu mai multe bloguri, insa clasamentul va fi realizat pe cate un singur blog/user. Va fi luat in considerare blogul cu cele mai multe inscrieri in campanii. In caz de egalitate (daca participi cu doua bloguri la toate campaniile) reprezentantii BlogAwards vor decide care va fi blogul care va fi luat in considerare.
Daca participi cu mai multe bloguri ai mai multe sanse de castig la campaniile individuale, insa fiecare user inscris in Blogathon 2017 nu va primi mai mult de un premiu garantat.

Campanii din cadrul Blogathon 2017:

– Campania SmartProtection – Blogathon 2017 – Campania se incheie pe 25 Septembrie
– Campania repatriere decedati si servicii funerare – Blogathon 2017 – Campania se incheie pe 30 Septembrie
– Campania Waterboyz – Blogathon 2017 – Campania se incheie pe 2 Octombrie
– Campania Navitel – Blogathon 2017 – Campania se incheie pe 5 Octombrie
– Campania Fotografi Nunta – Blogathon 2017 – Campania se incheie pe 10 Octombrie
– Campania Dwyn – Blogathon 2017 – Campania se incheie pe 16 Octombrie
– Campania Brazicraciun.net – Blogathon 2017 – Campania se incheie pe 18 Octombrie
– Campania Cris-Smile.ro – Blogathon 2017 – Campania se incheie pe 20 Octombrie
– Campania Repatriere Romania – Blogathon 2017 – Campania se incheie pe 25 Octombrie
– Campania Halloween cu Carnaval24.ro – Blogathon 2017 – Campania se incheie pe 27 Octombrie
– Campania Famous Roses – Blogathon 2017 – Campania se incheie pe 30 Octombrie
– Campania Biocart – Blogathon 2017 – Campania se incheie pe 6 Noiembrie
– Campania Christina Diamonds si Popsockets.ro – Blogathon 2017 – Campania se incheie pe 18 Noiembrie

 Pentru a castiga pachetul de premii garantate oferit ocupantilor primelor 40 de pozitii are Clasamentului Blogathon 2017 este obligatoriu sa anuntati participarea voastra la Blogathon 2017, prin intermediul unui articol inscris in formularul din aceasta postare.
Primii 40 de bloggeri din Clasamentul Blogathon 2017 vor primi garantat cate pachet format dintr-un tricou de blogger si unul sau mai multe gadget-uri din lista de mai jos (lista premiilor va fi updatata pana pe 1 Octombrie). Tricoul va putea fi personalizat dupa dorinta fiecarui castigator in parte.

Premiile acordate (lista corespunzatoare datei de 5 Septembrie):
– 40 de tricouri personalizate
– 10 selfie-stick-uri
– 25 de seturi de casti
– 3 baterii externe de 2000 mAh
– un incarcator auto
– 2 mp3 playere
– 10 mousi optici

Modul de acordare al premiilor garantate:
Bloggerii vor alege, in functie de locul pe care se vor clasa, cate unul sau mai multe produse. Bloggerul clasat pe primul loc poate alege orice produs, cel clasat pe locul doi poate alege orice produs cu exceptia celui ales de bloggerul de pe locul 1 si tot asa, pana la locul 40.
Dupa ce bloggerul clasat pe locul 40 va alege unul dintre premii, bloggerul de pe locul 1 va oar punctele corespunzatoare  (4 puncte, 3 puncte sau 2 puncte, dupa caz).

 In caz de egalitate de puncte, clasamentul va fi hotarat de reprezentantii BlogAwards, care vor analiza articolele care au adus punctele participantilor. Bloggerii aflati la egalitate de puncte vor fi astfel departajati.putea alege inca un premiu (al doilea premiu suplimentar), bloggerul de pe locul 2 va alege dintre premiile ramase si tot asa, pana la locul 40.
Pana pe 20 Octombrie vor fi anuntate noi premii garantate.

Cum va fi stabilit Clasamentul Blogathon 2017: Se va realiza suma punctajelor obtinute de fiecare blogger in parte. Bloggerul care va aduna cele mai multe puncte se va clasa pe locul 1.

 Metoda de acordare a premiilor: Jurizare

Ocupantii locului 1 ai fiecarei campanii individuale vor primi cate 4 puncte, ocupantii locurilor 2 vor primi cate 3 puncte, ocupantii locului 3 vor primi cate 2 puncte. Fiecare participant va primi cate un punct pentru fiecare articol inscris intr-o campanie (este posibil ca la unele campanii bloggerii participanti sa se inscrie cu mai multe articole). Ocupantii primelor trei locuri nu vor mai primi in plus puncte pentru participare, ci d

Premiile corespunzatoare fiecarei campanii in parte vor fi acordate in termen de cel mult 21 de zile din momentul anuntarii castigatorilor. Castigatorii vor fi anuntati in termen de cel mult 14 zile din momentul incheierii fiecarei campanii individuale. In cadrul fiecarei campanii vor fi acordate cate unul, doua, trei sau mai multe premii, in functie de regulament. Castigatorii premiilor, respectiv ocupantii primelor trei pozitii din cadrul fiecarei campanii individuale vor fi decisi de sponsorii campaniei respective.

Participa si tu,vei avea numai de castigat!

 

winnnnnnnnnn

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s