Un bec poate schimba o locuință

 BB56-00420-A-432x513.png

 

  Pretutindeni,iluminarea casei este esentiala si asta pentru ca lumina potrivita in casa iti poate imbunatati starea de spirit.Felul in care organizezi iluminarea casei poate construi atmosfera, poate defini un spatiu sau poate sublinia anumite obiecte din decor. Iluminarea corecta a casei mareste sau miscsoreaza spatiu, iti poate tine atentia treaza sau te poate face sa te simti somnoros si obosit. Buna dispoztie depinde de lumina, iar toate acestea sunt numai cateva din argumentele care arata cat de importanta este iuminarea casei, mai ales in perioada rece din an.Si noi suntem aproape de iarna,nu-i asa?

 In zilele moderne se poarta vintage-ul.Fie ca vorbim de moda,incaltaminte,parfumuri sau becuri….e evident ca este de top.Eu iubesc stilul vintage,parca totul este mai elegant,mai fin,mai durabil.De curand mi-am vizitat o buna prietena in noua ei casa.A tinut mortis sa mi-o arate.Acolo am gasit o multime de sisteme de iluminat vintage,becuri foarte frumoase,cu o lumina clara care nu obosea deloc privirea.Si eu optez pentru corpuri de iluminat vintage,pur si simplu schimba infatisarea intregii camere,o face mai classy,mai atragatoare.M-am mai gandit si la varianta cu spoturi led ,pentru ca becurile LED au devenit tot mai populare în ultima vreme, din moment ce facturile la electricitate au început să „usture“ la buzunar.La SavElectro  gasim o gama variata de produse de iluminat,de calitate si la preturi rezonabile.Referitor la becurile LED,eficienta superioară este un alt plus, pentru că becurile LED produc o lumină mult mai puternică şi mai apropiată de lumina albă. Acestea consumă mult mai puţin, principalul avantaj al acestui tip de becuri este consumul său scăzut, de 10-15 ori mai mic decât cel al unu bec incandescent, motiv pentru care becurile LED se numără printre cele mai economice becuri.

Insa,indiferent de ce as alege,un lucru este sigur:iluminatul casei asigura atat functionalitate, cat si un plus de stil. Alegerea celor mai potrivite corpuri de iluminat pot transforma interioarele.De noi depinde sa alegem numai ce e mai bun,fara alte compromisuri.

spot.jpg

7 gânduri despre ”Un bec poate schimba o locuință

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s