Învață să te tratezi cu…metale prețioase

poza1

 

 Întrucât emit numeroase vibratii care influenteaza in bine campul energetic al organismului,metalele prețioase pot fi folosite ca mijloc de vindecare. . Din cele mai vechi timpuri, au fost folosite la confecţionarea uneltelor, podoabelor, obiectelor religioase, armelor, monedelor. Dar dincolo de preţul lor, aurul, si argintul sunt elemente valoroase pentru sănătatea omului. Puţin cunosc faptul că există terapii cu medicamente sau leacuri populare bazate pe aceste două metale.

 Un pic de aur sau de argint,iar in pantecul pamantului se plămadeste o minune!Oamenii utilizau aceste metale si cu cateva mii de ani in urmă,convinsi ca ele au nu doar puterea de a vindeca spiritual si fizic,ci si de a proteja,de a asigura bunastarea,de a indeplini dorinte ascunse.Metaloterapia se bazeaza pe capacitatile acestor metale pretioase si pe ideea ca spiritul si corpul fizic al oamenilor sunt alcatuite din energie si se hranesc cu energie.Cand aceasta energie pura se blocheaza,activitatea noastra este tulburata,prin urmare pe pierdem buna dispozitie si vitalitatea.Aurul si argintul emit vibratii care reechilibreaza energia organismului .Tocmai datorita capacitatilor de a focaliza,amplifica si transmite energii,au devenit indispensabile in lumea moderna.

 Terapia cu metale pretioase este simpla,nu avem nevoie de mare lucru,ci numai de bijuterii care contin aur si argint 100%.Magazinul Ingriko ne vine in ajutor cu o gama variata de bijuterii hand made infrumusetate cu pandantive personalizate din aur sau argint.Sunt disponibile bratari deosebite,brelocuri,inele si chiar coliere nume ,totul lucrat cu atentie si grijă la detalii.Pretul este bun,iar raportul calitate/pret excelent!Fiecare bratara are povestea ei,incarcatura energetica potrivita fiecaruia.Recomandarea mea este sa o incarci cu energie,punand-o langa fereastra sau gradina ca sa fie atinsa de lumina calda a soarelui si a lunii cel putin 24 de ore.Aurul si argintul ne vor fi mereu de ajutor,o bratara care contine un astfel de metal devine magica.Ea ne protejeaza si ne ajuta sa ne indeplinim obiectivele cat mai repede.

 Cand o vei descoperi pe cea potrivita tie vei simti o senzatie de caldura in palma sau o usoara vibratie intre bratara si mană.Cea care rezoneaza cu tine este alegerea ta,fii sigur!Voua va plac bratarile hand made cu metale pretioase?

 

Va pup!

5 gânduri despre ”Învață să te tratezi cu…metale prețioase

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s