Un aer devine mai sănătos cu purificatorul Clean Air Optima

clean

 

 In epoca moderna poluarea devine din ce in ce mai accentuata,lucru care provoaca o serie de neplaceri.Din pacate,acest fenomen bizar este provocat de actiunile noastre,ce e de facut?Greu de zis…dar nu imposibil de gasit o solutie adecvata.

Este ciudat cum pe de o parte folosim tot felul de dispozitive, și facem acțiuni fără a conștientiza gradul de deteriorare pe care îl aducem mediului înconjurător, iar pe de altă parte plătim bani grei pentru a redobândi puritatea aerului pe care îl alteram. Este un cerc vicios care ne consumă atât financiar, dar mai ales ne afectează sănătatea.În dorinta de a avea un aer cât mai curat în locuințe, au apărut purificatoarele de aer, care au capacitatea de a elimina praful, alergenii și virușii, particolele de polen, dar și microorganismele din aer.

Purificatoarele de aer de la AlecoAir  funcționează după un principiu care trege aerul din încăpere, îl conduce prin câteva filtre care au rolul de a distruge particolele nedorite din aer, și îl reintroduce apoi în circuitul camerei. La fel ca și în cazul aparatelor de aer condiționat, purificatorul funcționează optim cu ferestrele închise, deoarece nu ar putea face față unui flux de aer crescut..și pe de altă parte, prin circulația aerului în exterior s-ar pierde .E evident ca o calitate crescuta a aerului este foarte importantă nu doar pentru copii, ci pentru orice persoană în general. Iată o serie de motive care să vă convingă de importanța unui purificator de aer:

* De cele mai multe ori, persoanele aleg să folosească un purificator de aer, atunci când apare un bebeluș în peisaj. Pentru copii este cu atât mai important aerul curat, evitând astfel aparitia alergiilor cauzate de anumite bacterii sau microorganisme.

* Și în cazul persoanelor adulte ce suferă de alergii, astm, boli cardiovasculare, aerul curat este foarte important și necesar. Toate aceste afecțiuni pot avea complicații grave, și din acest motiv, păstrarea unui mediu cât mai curat este un real sprijin în prevenirea lor.

* Energia organismului este direct influențată de puritatea aerului respirat. Plămânii în special, și majoritatea organelor interne în general, funcționează mai bine cu cât aerul este mai curat; creierul este astfel mai bine oxigenat, energia având un impact foarte mare în orice activitate întreprinsă atât profesional cât și personal.

*  Sănătatea organismului este strâns legată de buna funcționare a organismului, iar pentru aceasta, aerul curat este direct răspunzător. Este un lucru binecuoscut faptul ca persoanele care trăiesc în zone cu aer curat, mai puțin poluat, au un organism mai puternic, se îmbolnăvesc mai rar.

* Dacă în casă există și un animal, riscul apariției alergiilor cauzate de microorganismele existente, este cu atât mai mare. Resturile de blană, saliva, fecalele animalelor, sunt mari factori de poluare a aerului, de aceea un purificator de aer, o bună igienă și aerisirea constantă a locuinței, pot reduce riscul apariției alergiilor.

Deși lista prezentată mai sus, își propune să atragă atenția asupra anumitor beneficii pe care purificatoarele le-ar aduce în viețile noastre, lista este de fapt mult mai lungă. Aerul curat este vital, întreaga noastră sănătate și dispoziție depinde de acest factor. Deci achiziționarea unui astfel de aparat, este cu siguranță o investiție ce merită efortul.

Personal, folosesc cel mai bun purificator aer  de la Clean Air Optima,un model care nu m-a dezamagit deloc.El are urmatoarele functii care il fac ideal pentru orice familie:

 • Umidificator cu vapori reci sau calzi, potrivit pentru spatii de pana la 55mp.
 • Dotat cu display digital care indică valoarea umidității relative dorite și umiditatea relativă reală din incapere
 • Foarte silentios putand fi folosit si pe timpul noptii.
 • Functie de Ionizare care poate fi folosita doar cand doriti sa purificati aerul din incapere.
 • Timer
 • Protectie sporita impotriva calcarului si a bacteriilor cu ajutorul filtrului ceramic si nano silver, care nu necesita schimbare periodica, acestea se pot curata cu otet.
 • Nu are consumabile
 • Consum scazut de energie electrica

 In concluzie,este absolut necesar sa va achizitionati si voi un umidificator de aer,nu e un capriciu,ci o necesitate.In magazinul online pomenit mai sus puteti gasi si umidificatoare de aer sau dispozitiv somn,gama este destul de variata.Voi aveti acasa un purificator de aer?

Va pup!

4 gânduri despre ”Un aer devine mai sănătos cu purificatorul Clean Air Optima

 1. Marinescu Florentina-Mihaela zice:

  Stau si ma gandesc cat de departe a ajuns tehnologia in ziua de astazi. Nu am un purificator de aer insa sunt constenta ca este foarte util si benefuc sanatatii noastre si a copiiilor nostrii.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s