Ai grijă de sanatatea prostatei tale cu Prostatosalm!

32191789_2180677305282795_8758016857228705792_n

 

 Prostata este o glandă anexă a aparatului genital masculin, aflată la intersecţia cu aparatul urinar, cu rol în producerea lichidului prostatic, parte componentă a lichidului seminal.   Asezata în faţa rectului, sub vezica urinară,  traversată de uretră, conduct si  asigură plecarea urinei din vezică la exterior. Are forma si dimensiunea unei nuci. Este formata din doi lobi si se dezvolta in volum o data cu inaintarea in varsta. Glanda prostatica are contact cu vezica urinara si cu uretra, precum si cu calea genitala ejaculatorie. Acest lucru face ca prostata sa fie implicata in permanenta in doua functii vitale: in functia sexuala a barbatului si in functia urinara.
Orice bărbat cu vârsta peste 50 de ani trebuie sa să se prezinte la control urologic de două ori pe an, astfel încât afecțiunea să fie diagnosticată cât mai precoce. Nu de puține ori, fenomenele iritative și obstructive devin supărătoare atunci când boala este avansată, iar tratamentul este dificil și costisitor.Principalele complicatii ale adenomului de prostata sunt: formarea  pietrelor sau a diverticulilor la vezica urinara, infectiile urinare, retentie acuta de urina, hematurii recidivante, iar in cazurile severe se poate ajunge si la insuficienta renala.

  Insa,avem un ajutor de nadejde in prevenirea si tratatarea prostatei:suplimentul alimentar Prostatosalm de la Ayurmed.Despre ce este vorba mai concret?Prostatosalm este un SUPLIMENT ALIMENTAR AYURVEDIC, 100% NATURAL, DIN PLANTE MEDICINALE INDIENE.Suplimentul alimentar PROSTATOSALM, este destinat barbatilor si contribuie la mentinerea sanatatii prostatei si a cailor urinare. Contribuie la reducerea manifestarilor neplacute cauzate de cresterea in volum a prostatei: urinari frecvente si dureroase, mai ales in timpul noptii, senzatia de golire incompleta a vezicii, scaderea performantei sexuale. Sustine eliminarea agentilor patogeni la nivelul cailor urinare, mentinerea integritatii epiteliului uretrei. PROSTATOSALM sustine revenirea la normal a prostatei si fluxului urinar cu eliminarea corespunzatoare a deseurilor metabolice si a altor toxine din organism.

Complexul de fitonutrienti din plante asigura sustinerea sistemului imunitar si protectia celulelor si tesuturilor de stresul oxidativ crescand astfel rezistenta si capacitatea de autoaparare a organismului. Produsul PROSTATOSALM este util atat barbatilor tineri cu diverse afectiuni care determina marirea prostatei dar mai ales barbatilor cu varsta de peste 50 de ani, deoarece riscul aparitiei unor afectiuni ale prostatei creste odata cu inaintarea in varsta.

 Contribuie la:
– buna functionare a prostatei si cailor urinare;
– reducerea manifestarilor neplacute cauzate de cresterea in volum a prostatei: urinari frecvente si dureroase, mai ales in timpul noptii, senzatia de golire incompleta a vezicii, scaderea performantei sexuale;
– detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor la nivel renal;
– sustinerea sistemului imunitar si protectia celulelor si tesuturilor de stresul oxidativ crescand astfel rezistenta si capacitatea de autoaparare a organismului.

 După vârsta de 50 de ani, fiecare bărbat trebuie să facă o evaluare anuală a aparatului urinar şi, în special, a prostatei. Principalele testări: determinarea antigenului specific prostatic (PSA) şi un examen ecografic, la care se poate adăuga tuşeul rectal. Dacă apar semne de tip urinare frecventă, urinare dificilă sau senzaţia de urinare incompletă, evaluarea va trebui să fie facută chiar şi înaintea vârstei de 50 ani.Trebuie sa facem totul pentru sanatatea noastra.Indiferent de metoda aleasa,sa nu uitam ca natura este principalul nostru aliat de nadejde,iar Prostatosalm o reprezinta cu brio.Il gasiti AICI in varianta de 50 sau de 100 tablete,la un pret foarte bun!Un rol important trebuie acordat preventiei afectiunilor prostatei si, pentru aceasta, remediile naturale pot fi de mare ajutor, bineinteles, pe langa un stil de viata sanatos!

 

32222428_2180677008616158_4474149199830581248_n

Va pup!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s