Arătați si simțiți-vă mereu tânăr cu Graviola Star de la Ayurmed!

thumbnailpizap.com15365819925921

 Aproape fiecare coperta de revista sau program Tv ne reaminteste ca propria cultura pune mare accent pe frumusete si tinerete.Iar multi oameni sunt motivati sa ramana activi din punct de vedere fizic pentru ca aceasta ii ajuta sa arate mai tineri si mai atragatori.Atunci cand cineva isi ia angaajamentul de a urma un program pentru longevitate-sa consume alimentele potrivite,sa faca suficienta miscare,sa doarma cat trebuie,sa ramana implicat si activ din punct de vedere mental si sa foloseasca suplimente alimentare de calitate-,scade adesea in greutate,se  simte mai puternic si mai activ si arata mai tanar si mai zvelt.

  Un  aspect tanar este adesea sinonim cu frumusetea,iar ceea ce consideram noi ca este frumos variaza in culturi diferite si are radacini pshilogice adanci.Pe masura ce o femeie inainteaza in varsta,mai renunta putin la greutatea pe care o considera ideala.Stdii sistematice au constata ca dupa varsta de 30 de ani,o femeie isi va imagina corpul perfect altfel decat cel perceput drept cel mai atragator de barbati.

 Atunci cand o persoana percepe frumusetea,vitalitatea, aceasta provoaca in creier un raspuns fiziologic bine predeterminat.Acest lucru poate fi o explicatie a motivului pentru care unii oamenii devin obsedati de tinerete,de frumusetea vesnica in aceeasi masura pentru care unii devin obsedati de mancare sau de droguri.Preocuparea constanta pentru un aspect placut este un scop sanatos si rezonabil pentru o longevitate de calitate.Sentimentul permanent ca suntem  in formă si atragatori ne ajuta sa avem o parere buna despre noi inșine si sa continuam sa fim implicati in societate.Suplimentul alimentar ayurvedic GRAVIOLA STAR de la Ayurmed ne poate imbunatati sanatatea si ne poate mări speranta de viata,dar ne poate oferi si beneficiul suplimentar de arata la fel de bine precum ne simtim.

 GRAVIOLA STAR contine o asociere de plante foarte bogate in substante nutritive care sustin sanatatea, vitalitatea si echilibrul natural al organismului. Fructul de Graviola, prin compozitia sa, sustine integritatea celulelelor si eliminarea din organism a celulelor anormale. Componentele antioxidante sustin organismul in protejarea celulelor fata de stresul oxidativ, procesele degenerative si imbatrinirea celulara prematura. Fitonutrientii sustin echilibrul si functionarea normala a sistemului imunitar,fiind anticancerigen. Produsul contribuie la mentinerea activitatii de detoxifiere a ficatului si a unui tranzit intestinal normal, care asigura eliminarea toxinelor din organism.Natural ,simplu si eficient!

 

Va pup!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s